Vad har hänt??

Hallå allihopa..
Nu var det hur länge sen som helst sen jag skrev.. det ahr hänt massa.. det har varit överraskningsfest, mys, film, bio, teater, va boss på jobbet.. hehe, och mycket mer..
har ahft det bra men mitt internet har pajjat sönder så kan inte va inne så mycket längre men men ska fixa det ska köpa ny dator och skaffa intenet så det blir nog bra =)
överraskningsfesten för milla var jätterolig, det var mycket folk och alla var glada och lyckliga det var kul..
så mycket glada fulla människor.. hehe.. var lykligt!
sen har jag vart lite osocial när jag kollat på film är så himla seg nu för tiden så somnar juh hur lätt som helst men tror inte att det är någon skada sked.. sorry till framför allt lovisa ;)
var på teater igår emma bjöd med mig var jätte trevligt, den var bra. det var en musikal och den var rolig också så det var lyckat.. tyckte jag om.. vart lycklig.. 
sen är jag chef på jobbet denna vecka så jag har lite att stå i.. det är kul.. känns bra och det går bra..!
mor och far är utomlands så jag får åka hem till v-stad och ta hand om huset lite med.. hihi.. kan hända att det var en galning som körde om mig på väg in till stan igår.. haha.. så roligt.. kör lagligt nästa gång ;)
i helgen ska vi på fest till louise ska bli jätte mysigt och trevligt.. dock är jag halsjuk så hoppas att jag blir bättre..
 ikväll blir det middag och kolla på hockeyn på cosmic.. med lite polare ska bli kul som attan.. hoppas bara att jag kvicknar till.. men det gör jag nog.. är så himla trött och seg!
får se vad som händer imorgon.. men något får man hitta på...=)
tack lovisa för en underbar helg.. har vart jättemysigt du är en stjärna.. love.. i söndags så hade vi kul.. vi åkte ut till mig i v-stad sen åt vi på max sen hem till henne.. så var milla och johan där.. =) så vi hade lite små bakis träning där.. hehe.. var kul.. men min idé var bättre en johans.. för då klarade jag av det..!
hörs när jag får tid att skriva igen.. ta hand om er.. 
sorry att det blev lite kort men nu har jag skrivit något iaf.. 
puss puss

  

sååå bra..


sååå roligt

hallå alla männsikor..
igår skulle jag och lovisa ha myskväll.. laga tacotårta och kolla film.. åhh vad jag har längtat efter det.. =)
hon dök upp här vid 16 snåret.. laga oss tacotårta sååååå gott det är.. sen ringer robert så är helt inne i en flytt och behöver hjälp.. och snälla som vi är går vi till han och hjälper han att packa.. sen fanns det inte så mycket att göra mer för de var iväg.. så jag och lovisa hittar en tidning.. haha.. så roligt..
vad säger du? familje foto på hmm och sin bror.. asg.. sååå kul!!
inte det ända roliga i den tidningen helt sjuk tidning.. haha.. kärlekshistorien var med ganska kul.. så vi var roade ett bra tag.. sen så packa vi in grejorna och åkte till hans nya lägenhet.. förövrigt fick jag köra hans bil... åhhh jag älskart men man blir lite nervös för den är mycket fin.. =) men det gick bra och den var hel när jag kom fram =)
sen så skjussade han hem oss och vi käka upp reten av maten och satte på notebook.. mycket bra film... det kallar jag kärlek... sååååå romantiskt! blir lyklig av sådant men vart finns dom i verkligenheten dom där grabbarna.. hehe.. en vacker dag så sandra så ska du se att han kommer... Yeeeees!
idag gick jag upp 9 iväg till gymet körde ett bodypump pass så skönt sen iväg på brunch med emma min.. sen blev det stan och shopping.. kanske lite för mycket en vad min budget klarar av just nu men vad faan måste ha lite nytt ibland.. ikväll blir det fest.. tror jag men blir nog lungt för min del ska dra ner på alkholen lite men man vet juh hur det brukar sluta. haha.. näevars.. men men.. nu ska jag vila lite och ta det lungt.. ta hand om er så hörs vi..

förövrigt har jag börjat snacka i sömnen ganska mycket.. haha.. illa men det är rätt kul.. speciellt när jag halvsover.. lovisa ringde och hon var tvungen att fråga om jag prata i sömnen då och om jag sov... mm gjorde jag men jag tror jag kom ihåg allt.. haha.. sorry babe för att jag var lite trött framåt morgon timmarna där..men ögonen ville inte hålla sig uppe men jag klarade av filmen.. tycker det är rätt kul.. var en lång och bra dag igår lungt och skön dag.. tycker jag om.. och mycket hann vi med.. love.... bye bye bye

RSS 2.0