Mycket men inget

Ska lägga ut lite bilder från festen i fredags =)
Som kanske är ett minne blott..

       

       

       



Vad fina vi är som vanligt.. =)
 



I lördags var jag med min Emma och Zekka... Det var mycket kul.. Skulle sitta och ta det lungt hemma.. Det blev både öl, vin och drinkar.. hehe.. fin fint!! Sen begav vi oss ut och kolla läget och på det lite mat såklart och det var mycket gott.. =) mumma



Känns skönt i kroppen att jag äntligen får vet hur det ligger till.. Även om jag har blivit sårad så skulle jag aldrig vilja se "någon" annan sårad..
Det är bara sånn jag är, bryr mig om han även om jag egentligen inte borde!
Men vill samtidigt bry mig........
Du vet att jag tänker på dig ofta..!






Igår var vi på Waterski SM.. Niklas Brage vann.. yes.. även om vi åkte en lite omväg då menar jag en liten omväg, bara en liten.. hmm.. för att bara ha det mysigt i bilen så hann vi iaf se hans hopp.. GRATTIS till SM guldet!!






Nu måste jag röra mig, ska till gymet!



byebyebyebye


Hmmm

vad ska man säga vilken fest det var igår.. full blev jag.. inget kul..
men fick god mat efteråt iaf..
mycket hände igår..................
inga kommentarer.!

ikväll ska jag träffa Emma det ska bli jättekul =)




Saknar...... ofta i mina tankar





bye bye

Festlig lördag

förra lördagen blev rolig, var inte beredd på vad som skulle hända.. haha..
är på gymet, möter upp mina vänner efter, hänger lite, träffar en gamal vän som säger att det kommer folk ikväll... hmm tänkte jag spännande.. speciellt efter ett mycket roligt telefonsamtal i torsdags som jag förstod vem det var redan innan jag svarade.. haha..
kul var det.. =) sen iväg på v.i.p kvällen på blue heaven.. det var mycket trevligt.. mina små flickor var lite fulla hehe.. yeesss.. sandra like.. sen mötte jag gänget som skulle komma.. mycket kul.. mycket kramar och värme blev det =) asg.. vad ska man göra tänkte man.. följa lovisa och louise råd.. hmm.. försökte till en viss del men inte helt.. men det var kul ändå.. var så sjukt kallt så vi gick hem till mig och hämtade jackorna sen ut igen.. där mötte jag trion.. knatte, fnatte och tjatte.. haha.. så kul.. man kan juh få sig lite goda skratt när man hänger med dom plus att en lånade min kofta som är storlek s.. och det har inte han kan jag säga.. men han fick låna.. =)
sen gick vi hem och högg några vurre på vägen.. hehe.. sen hem till mig och slagga, fullt hus.. men kul var det..=) inte igår om man säger så..
ikväll ska vi iväg på fest till bestorp på fest ska bli jättekul att komma iväg lite och festa med vännerna.. så hoppas att det blir drag på det..
hörs då..
bye bye

Turklandet

Nu har jag fått tag i en dator och har även hunnit vara hemma ett par dagar.. phuu vilket himla väder det är här hemma..
Det bar av till Turkland från Arlanda i onsdags morse.. och det gick kanon kommer till extrem hetta.. yeeees.. var hur skönt som helst!!

Vi hade bokat ospec. Så vi visste inte vilket hotell vi skulle komma till men lyxhotell blev det.. yeah! Vi grejar lite går ut och äter och har det underbart.. dagarna bestod av sol, bad och drinkar.. jag kan säga att jag är inte så brun som jag hade hoppats för det var 45 grader varmt och gick knappt vara i solen men det var skönt.. havet var väl uppåt 30 grader varmt så det är dumt att klaga bare att köpa en luftmadrass och glida ut i havet.. skönt!!

Vi träffa massa grabbar från Färöarna. Tror det stavas så.. såååå himla kul så vi festa med dom hela tiden.. de hette, Bogi, Rasmus, Andres, Rjan, Peter och Johannes.. mycket trevliga killar? kul att höra hur de har det i sitt land.. haha..!! It´s burning under my lip, it feels like I have a lighter there.. asg.. så iskall..

Det hände mycket roliga saker denna resa.. såååå underbart..

Turkiet är ett helt okej land men måste säga att de är extremt jobbiga när de ska försöka sälja saker.. usch..

Och den inte helt för osexiga bartendern var skapligt kär i Cicci.. han hette Mehmet som resten av Alanya.. haha?

Kan hända att man är kändisar nästa sommar då.. hehe.. fint då.. eller man kan säga att vi har lite smått ångest? we will see?

            
                   image12 


Lite citat som jag och cicci kan grava åt:

- Do jo have a boyfriend, Noo! Then aj wånna kiss jo!!

- Are you from Sweden? No! From Kina? Yes
- I make special price for you!
- Big applauds, Big applauds for SWEDEN! Number tirtytri, Big applauds.
- Excuse me, the little girl over their SHIT in her pants, you maybe need to clean up.

- Four pools, and sexy cleaning ladies. Yes, yes!! .. asg

- Tjena tjena mittbena..

  

Sååå otroligt kul.. resan var underbar slippa tänka på någonting här hemma och bara va.. behövde jag..

När vi kom hem så åkte vi till golfen på Värmdö.. var mycket trevligt.. var bättre än vad jag hade förväntat mig och ni som känner mig förstår vad jag menar.. =)

Begav mig hemåt till Linköping i torsdags och sen har det vart fest, film och snacks.. eller vad säger min kära vän Lovisa.. ;)

Fint juh,..

Ta hand om varandra så hörs vi snart igen..

 

Bara till lovisa.. tipp tapp, tipp tapp, det är baaaaara roligt!

 Puss på er alla.. 

Hard time..

Nu har en tuff och hård arbetsvecka gått men ÄNTLIGEN har jag fått min semester.. =) Så skönt och jag och Cicci har köpt oss en sista minuten resa till Turkiet också.. så himla skönt det ska bli.. sola, bada, dricka drinkar, hyra moppe och bara ha det gött.. love it!!.
Sen var jag ute med jobbet i fredags kan hända att jag blev lite full.. haha.. men men fint är det gick till kollektivet sen men som sagt var inte så mycket drag på det så jag begav mig hemåt!! sov väldigt gott kan jag tillägga..
Igår hade Daniel Klaff inflyttningsfest.. han ahde det hur fint som helst i sin lilla villa/radhus.. mycket folk blev det.. men vad säger ni om början tjejer.. haha.. går det skratta eller ska vi bara sitta tysta och le.. hmm.. men det löste sig juh.. och jag drog igång dansgolvet med.. yeeeees.!!
Lite bilder från kvällen med.. =)

                            

mister klaff fick sig en gräsklippare och grästrimmer av oss.. mycket lyckat.. sen drog jag och martina till platå och skaka lite rumpa.. såååå nice.. sen begav jag mig hem och gjorde mig en macka ducktig flicka.. somna djupt och skönt!!!
Idag blir det packning och städning så det är fint när jag kommer hem från my love trip..

Broken

Hej allihopa nu har jag med skaffat mig en liten blogg..
Dock inte den lyckligaste dagen i mitt liv men det är bara att jobba sig uppåt igen..!
Men det gör ont i själen.. mycket ont  =(
Har inte känt så här på hur många år som helst.. life is hard!
Semester får jag om en vecka med så himla skönt.. dra väg på en resa med min KÄRA Cicci.. =)
Även att min kropp är urfunktion just nu så ska jag njuta rejält av semestern och umgås med mina nära och kära..och idag så har mina kära vän Lovisa gått på körskolekurs.. det tycker jag om.. kommer gå grejt!!
Nu måste jag nanna och tänka lite.. take care..
love

RSS 2.0