Tankar

tankar tankar tankar
vad ska man säga.. tänker för mycket men det är sådan jag är..

känner mig ledsen och lite sönder just nu.. vet inte har kommit in en period som jag inte tycker om..
vad är det för fel på mig?
vad gör jag för fel?
varför måste det vara så svårt?
varför?
varför?
varför?

jag vill men hur ska jag göra.. har panikångest just nu och klarar inte av situationen..
blir så ledsen i båda ögonen...
jag vill så gärna men hur ska jag göra..??

har inga ord längre, vill prata.. men vad ska man säga?
hur ska man säga?
HJÄLP!

sluta tänk nu sandra och ta hand om dig själv?
eller?peace and out..

me like....

Hallå
Nu var det ett tag sen sist igen.. dåligt jag vet men jag ska göra mitt bästa har haft så mycket att stå i bara det är därför men men..
Vad har hänt då.. jo mycket förra helgen så var Cicci här och det var hur kul som helst.. vi myste och hade det jättebra..  på torsdagen kom lovisa över med vi visste inte om vi skulle gå ut eller inte men det blev lungt hemma och kolla på film skönt det med.. fredagen jobbade jag sen gick jag på stan med flickorna.. köpte mig ett par stövlar kommer bli kalas.. =) cicci shoppa även också lite.. på fredagen var lovisa hemma och hade det mysigt medans jag och cicci inte visste vad vi skull göra..
så vi öpnna spriten och börja grogga yeah.. sen blev det lite vin på det med.. hah inte så gott men ner gick det.. så vi blev lite halv fulla för oss själva och hade as kul.. lyssna på COUNTRY och sjöng med älskart..
det var underbart kul att bara vara hemma och bli full.. hehe
Lördagen var det dags att gå upp och flytta bilen kl 8.. var juh tur att det inte var jag som körde var full när jag vaknade.. hehe.. så roligt sen sov vi och hade det gött på dagen..
på kvällen kom lite folk över på förförfest.. det var trevligt en viss johan var juh full redan innan vi kom till festen.. haha.. så rolig han hade bara 3 öl kvar.. men vi gick till oskars 28 årskalas.. var hur kul som helst.. jag hade jätteroligt.. rocka med micken hela kvällen som vanligt håller jag igång.. det är hur jag är och deal with it.. thats me så enkelt är det.. men kul hade vi.. och oskar lilla fick en underbar present ifrån oss.. han fick ett tält som är tillägnat honom när han ska hångla lite.. hehe.. UNDERBART!
sen bar det av till BK/harrys det var hur kul som helst dansa och höll igång för fulla muggar var inte så svårt att dricka dan efter ändå..  men kul hade vi..
söndagen blev fika med emma, lovisa och cicci, me.. mysigt.. haha.. ;)
i veckan har det bara blivt det gamla vanliga jobb, träning och ta det lungt!
i helgen vart det full fart igen.. iväg på förfest på fredagen det var kul kul.. vi spelade nintendo wiisport.. klockrent tennis och bowling.. jag vann mot 2 killar ville bara säga det att ni kan få stryk även av tjejer det ni.. ont i armen fick jag med träningsverk..asg men jag var inte ensam...
sen iväg till blue heaven.. var mycket trevligt av det man minns.. haha.. men drinkar, shots, öl blev det mycket av.. sist ut från krogen var man med.. ;) mysigt
lördagen blev det att sova länge sen så bar det va till frezas utflyttningsfest.. man var juh inte på hugget dirket men det blev bättre sen.. hade kul mycket folk var det också,.. nästan alla gick ut men jag och lovisa gick hem men vi åt en bit först.. gott.. sen hem och nanna.. skönt.. träffa söta louise på stan innan med..
idag blir det nog lungt.. ta hand om er.. så hörs vi..


love
tankar*
glad*
förvirrad*
vänner*
familj*
nytt jobb?*

heeeej hååå!

Nu är man på bättringsvägen.. haft feber sen förra torsdagen.. hade 39 graders feber hela helgen.. sängliggande.. men det blev en sväng till Louise på lördag kvällen iaf.. var mycket trevligt..! lite födelsedagskalas tackar man juh inte nej till.. när gumman har fyllt och allt..! även lite feber kan inte hindra mig.. det som gjorde mig så himla sjuk var nog för att jag jobbde med feber torsdag och fredag.. men men vad gör man inte för sin far när han är på kreta med mor =) de hade det underbart iaf!
nu har jag även skaffat mig internet så nu kan jag skriva inlägg lite oftare och bara va ute.. så skönt.. nu är det bara en ny dator som fattas.. har juh fått råd av en vän sugen på den.. men Johan ska kolla lite åt mig med han kan dom här grejorna.. så tacksam för alla som har hjäpt mig.. kan juh så mycket om detta.. NOT!
har tränat idag för första gången på en vecka så skönt det är det jag har längtat efter mest när jag har vart sjuk.. så var jag duktig att springa 2,5 km efter ett hårt gympass.. jag duktig!! hehe..
jag och lovisa min KÄRA vän var och handla och fixa lite efterjobbet i fredags.. för jag måste hitta ett vindställ.. ha när jag cyklar och mest av allt behöver jag en vindjacka.. men vi hitta en snygg och bra.. så kanske får bli den då.. bara att leta vidare!! saknar min lovisa har inte träffat henne på ett tag nu.. =( men hon är sjuker med så inget kul.. hoppas jag får träffa henne i helgen och kramas lite.. hehe.. sandra gillar mys med sina vänner!
nästa helg får jag fin besök.. längtar! så då blir det fest och utgång.. ska bli skit kul! saknar massa.. love to you!
emma min ska börja träna på nautilus på lördag med ska bli skit kul.. får vi peppa vaandra lite.. har inte haft så mycket pepp på mig på sistonde.. behöver det blir mer on då!
Idag var det kanelbullens dag så jag bar iväg och köpte till dom på jobbet nybakade goda bullar... åhhh vad gott det var! nu vill jag lägga ut lite kort för det var ett tag sen.. kärlek till er alla.. =)

                   

Här har ni några av mina nära och kära.. nu ska jag kolla på tv men vi syns och hörs snart igen..
Skriv gärna kommentarer alltid kul att läsa..!

Love to you all...


förvirrad*
saknar?*
vad sker*
sugen*
vänskap nära hjärtat*

RSS 2.0