Vad är oddsen?

image97

Svara genom kommentar om ni vet vad jag menar.. =)

Kräftskiva i Kårsta

I helgen har jag både haft fullt upp och vart rastlös.. i fredags var jag bara hemma och gjorde inget lite segt kan jag säga, det är tur msn finns.. jag hade köpt färska räkor påväg hem från jobbet så jag satte mig och åt som i min ensamhet  =( men gått va det..
I lördags gick jag upp vid 9.00 gick till gymet körde ett stenhårt bodypump pass och var helt slut men det är fint, till systemet, hem och duscha och äta sen bli upphämtad...
Vi drog vid 14.00 mot Örebro avgång Stora Torget.. =) 
jag, lovisa, kusin josefin och simon.. MOT Örebro!!
Simon var igång i bilen redan innan drack upp sin alkohol innan vi hann fram.. haha.. sandra bästa kollen.. det är nästa by tror jag eller är det kanske närmre örebro.. kul var det.. 
Kom fram kolla syrrans lägenhet först sen drog vi till festen gjorde iordning oss och starta festen.. satte oss ner och börja dricka sen blev det kräftor för hela slanten.. var mycket goda.. duktig flicka jag är!! 
sen vart det mer och mer dricka sen lite till och lite till.. men ingen slår nog simon.. haha.. såååååå full.. fins träbänkar det här, bra idé med underläggen och det.. asg.. så kul!!
lovisa gick och natta mig kl halv 2, 2.. somna på 1 sekund så fort huvudet föll ner på kunden.. jag har min lovisa att tacka för att hon natta mig.. är mycket betydelse fullt!!
upp på morgonen 8.00 yr som en boll och börja snacka om vädret om hur det var fint och vi skulle ta hand om dagen.. sen somna jag igen.. så gick vi upp kl 10 istället.. lite frulle, städning och sen FYRHJULING... sååå kul det är att köra.. älskart... körde gärnet på åkern.. hihi..!!
sen bar det hem mot linköping, så tyckte simon att vi skulle köra pipleken..det var mycket roande kan jag lova.. kan hända att lovisa fick ett garvanfall.. ler stort nu.. glöm inte att han hoppade ner från ventilationen.. haha!
Efter mycket om och men så kom vi till linköping och simon som kläcker lite roliga kommentarer hela tiden ville informera oss om var tallboda låg.. haha.. stort garv!
sen stanna vi på max och käka.. världens kö och massa folk.. en mupp i personalen som var hur otrevlig som helst mot mig och det fick hon veta också.. hon blev lite ställd tror jag.. men jobbar man sådär ska man vara trevlig inte dryg! och föresten när vi står där i kön så kommer det en hel pluton eller vad det heter.. lumpen ligan.. på 50 pers och ställer sig på led och gör värsta scenen.. sen går "chefen" in och säger att han har beställt 50 hamburgare och ville ha dom.. men då har han åkt till fel max, och beställt på tornby istället.. så han skämdes as mycket gick ut till alla så fick dom gå tillbaka.. skojja att alla garav lagom mycket.. gör värsta scenen sen är de på fel ställe.. det var kul tyckte vi... speciellt simon.. haha.. 
hem, slänga av sig väskan cykla till lovisa kolla på filmen A Walk To Remember. som var hur bra som helst... det är romantik och kärlek... så romantisk kille, en annan skulle juh smälta direkt! 
hem och kolla på dodgeball som äger hårt.. hur bra som helst.. sen somna sandra rätt skönt kan jag säga!
idag har jag jobbat kom hem och har träffat min Tess, så söt var länge sen, mycket att prata om.. och hon kommer hänga ännu mera i mitt hus nu.. yeah me like...! 

här kommer lite bilder från helgen..

                      

Detta var lite kort.. kom inte ihåg att ta så mycket mer på kvällen inte de andra heller..


hörs snart...


byebyebye
   

Stewie

Kan kalla det lite irreterande unge.. haha

http://www.youtube.com/watch?v=m4l2UUueH5Q

Stewie Griffin get a tan

Jag älskar detta klipp =)

http://www.youtube.com/watch?v=V71n5oFTJms

veckan som gått... hmm

Massa har hänt och ingenting..
innan kvällen gick jag på stan med hanna..det var mycket trevligt, hon drar juh tillbaka till sthlm idag så det var kul att träffa henne snacka lite skit och fika.. =)
på förfesten var vi hos helen och vi körde ett spel det var mycket kul och spännande det fattar nog de som fick lite lustiga mess.. man fick dock inte svara om någon ringde upp eller mess tillbaka..
Säger bara  "- Jag är naken!" "klick".. yeah.. var mycket trevligt.. me like men man är lite nervös om man är för nykter.. hehe.. eller varför inte näsblod ;)
I fredags var vi på fest i bestorp, var helt okej.. men sandra fick i sig en öl för mycket.. haha.. och det var dock sjukt kallt också.. men min snälla vän lovisa tog hand om mig och fixa skjuss hem för jag var mycket frusen och kanske en aning onykter.. ;)
I lördags gick jag på stan lite och bara götta och tog hand om mig själv.. träffa även min lilla Åsa och åt en thai lunch.. mycket gott.. så det blev mys och snack som vi alltid gör.. älskart!!
sen bar det av mot kusinen i tallboda på grillning.. blev rikitgt lyckat.. vi blev 13 pers tror jag och det var trevligt jag tog det lungt med drickan och sen hade jag ont i magen.. fick för övrigt träffa jossans nya kille med, mycket trevlig..
vi tog tolv bussen in till stan, mina andra vänner var i kollektivet på fest men jag hann aldig dit så jag mötte upp dom på krogen men gick inte ut.. men mycket välkomms kramar fick man.. blev så glad.. glid hem vid 1.30 tiden kolla lite på tv och somna mycket gott och glad över att jag inte gick ut och inte var berusad.. men önskar jag hade träffat tha gang lite mer.. =)
hos josse med träffa jag en ny vän hur trevlig som helst.. hoppas vi kommer börja träffas och umgås lite vore hur kul som helst.. blev bjuden på fest nästa helg så i will see.. =)
i veckan har jag bara tränat, jobbat och träffat vänner.. har min syster på besök hos mig.. mycket trevligt.. hon undra dock vem jag snacka med i natt för jag prata lie lätt i sömnen om man säger så.. haha.. igår så köpte vi thai mat och hyrde babel.. var en helt okej film.. allt jag säger.. 
i dag blir det lungt är helt slut efter allt jobb.. imorgon är det fredag igen gött..
och på lördag drar jag, lovisa, kusinen och hennes kille till syrran och anders.. ska bli kul.. kräftskiva.. mycket gott och kul!! så får se vad som sker.. har dock inte fixat bilen än men hoppas att det löser sig kan bli tungt annars.. 
inga planer för morgon dagen.. hör av er om ni vill ;)
ta hand om er sålänge..




byebyebye 

tankar

nu har det hunnit vara helg igen.. har varit riktigt trevligt.. =)
i fredags blev det tjejkväll hemma hos mig med vin och öl.. yammi..!
det var jag, lotta, emma och zekka.. mycket snack blev det.. we like that.. ;)
sen blev det en snabbis på platens för mig och emma men det var ingen höjdare så vi begav oss hemåt.. och träffa en mindre mykter person från hjulsbro som snacka som faan.. sååå störd han var.. haha.. men tiden blev lite fördriven iaf..!

i lördags gick jag på stan med lovisa, sen så var det fest som gällde i kollektivet.. det var mycket trevligt och mycket avlöjanden.. men man kan glömma snabbt.. haha..
blev platå en snabbis med louise för de andra kände inte för att gå ut.. men de dök upp senare sen blev det att dra tillbaka till festen vid 1.30 hugget.. var lika kul då.. hehe.. endel hade väl fått i sig lite mycket.. nämner inga namn.. haha.. sen fick det ett snabbt slut.. ojdå lovisa.. vi drar nu så blev det lite mat vid 3.15 hugget satt som gjutet.. mycket gott.. sen var det bara vandra hem och nanna.. sov mycket djupt och gott!!

i söndags blev det mysdag/kväll för hela slanten.. det var jag och lotta.. vi laga mat (dock lite stark för oss som är lite känsliga), film, snack och massa mys.. kan blivit lite popcorn och nötter med.. eller vad säger gumman.. hihi..
jag var lite trött så blev en tidig söndag för mig och sängen var mycket längtad efter.. så skönt!!

klockan ringde 5.50 bara upp och hoppa.. och fortsätta med mitt räcke som jag håller på med.. dock kul.. =)
slitit i värmen, efter jobbet bar det av till gymet.. kondition i en timme.. gött... sandra på G nu..!!
sen blev det uteservering med emma min.. mycket trevligt.. stötte även på lotta och frida..
nu är det snart läggdags igen... sweet dreams to myself!



vill bara säga att folk kan misstolka mig rätt mycket, jag är en väldigt känslosam person som visar vad jag tycker och tänker till alla jag tycker om speciellt till mina vänner. De som känner mig vet vad jag menar och tycker. Jag vill hellre bekräfta en gång för mycket en ingen gång alls, jag behöver inte mena någonting med det bara för att jag är öppen med sånt. men har man vart med om mycket känslor och icke bra händelser i sitt liv så vill man ta vara på de man har. och även om jag trode att jag hade fått en bra vän till så kan det misstolkas. allt behöver inte handla om kärlek. även om jag tycker om att visa mycket kärlek. mina vänner betyder mycket för mig och jag vill visa det. jag trode att jag hade chans att behålla en ny vän som jag verkligen tycker om att umgås med men ack så fel man kan ha. det sårar mig väldigt mycket men (man kan inte få allt här i världen) nu vet jag det. lägger ner nu varför bry sig när det ändå blir fel?
tänker på er mina vänner och ni har en stor plats i mitt hjärta!
du var på väg att få en stor plats med men man blir som man umgås och så fel man kan ha om vissa männsiskor ibland..


KÄRLEK till min familj... love






byebyebyebye hööööööööööörs 


Massa och ingenting

Nu har det gått ett tag sen sist.. har hunnit börja jobba och varit i Stockholm..

Kan juh börja med Sthlm resan.. var mycket roligt och mycket hände.. haha.. fick oss mycket skratt.. orkar inte rikitgt skriva allt som har hänt men vill du läsa i detaljerad form läs lovisas blogg.. www.loveijsa.blogg.se 
Men jag måste bara säga att jag tyckte The simpsons movie var mycket rolig och bra.. =) tummen upp..
säger bara gay, gay, gay, gay
och appropå gay.. var pridefestivalen när vi var där och det var mycket underhållande och roligt att se.. dock jobbigt för ben och stjärt för stå och sitta på samma ställe i 2 och en halv timme tar på energin..
ni ska få se lite kort..

        

detta är från fredagen.. yeah.. så kul vi hade.. och sandra fick i sig en öl för mycket eller två men tur att man har vänner som tar hand om än.. tack Martin.
Glömde säga det men när vi var och fika så skulle jag köpa två kaffelatté och en morotskaka.. han bara 105 kr.. jag bara visst drog kortet.. och gör allt klart! Sen så gick jag ut till cicci och sa att jag bjuder mer än gärna på denna fika.. hehe.. då hade gubben på fiket glömt att slå in två 0 så jag fick betala hela 1 kr och 5 öre för 2 kaffe och en kaka.. fint.. tack å hej sa jag.. !! =)

På lördagen var det dags för parad in vi åker kameran i högsta hugg..

                           



Vi skratta och hade det hur kul som helst.. inte varje dag man ser en sådan här parad.. =)


På kvällen blev det grillfest och öl.. med mycket roliga skämt och spel.. hehe.. säger bara 10 fingrar till gud..

så det blev lyckat sen drog vi hem till cicci och petra på efterfest blev drinkar och sing star.. yeah..  men annars kan man juh säga att man är proffs eller vad säger ni.. hehe..

lite armbrytning med.. yeeees!


På söndagen in till stan och käka sen bussen hem..


nu har jag jobbat en vecka och det har gått fort men segt kan jag lova..

och nu är det helg så ikväll blir det tjejkväll med vin, dipp och massa snack.. får se om det blir utgång eller inte..


syns i dimman ;)


puss   


Bra låtar..

Country sånger.. LOVE IT
Lyssna och lär.. kommer mer en annan dag.. LOVAR



http://www.youtube.com/watch?v=ohC7o_PPPtY&mode=related&search=

Faith Hill och Tim McGraw


http://www.youtube.com/watch?v=7OcicvuZS2c&mode=related&search=

Garth Brooks... denna är rikitgt bra


http://www.youtube.com/watch?v=9bCOUSx-d3g

Garth Brooks


http://www.youtube.com/watch?v=P3NoLdVATpQ

Rascal Flatts


http://www.youtube.com/watch?v=f9f-lXqUZ18

Toby Keith


http://www.youtube.com/watch?v=d_PnfITxnhM

Bon Jovi och Jennifer Nettles (Sugarland)


http://www.youtube.com/watch?v=TE7QwxDEBbg

Gretchen Wilson


http://www.youtube.com/watch?v=L30V5vnYHzk&mode=related&search=

Gretchen Wilson


http://www.youtube.com/watch?v=hqBBeCgHmLM&mode=related&search=

Sugarland


Country bara säger det.. sååå bra det är.. kan lova att det kommer komma flera snart =)


Underbarlåt


http://www.youtube.com/watch?v=r4igbsU1kZc



Vad kan man säga mer än att låten är såååå vacker...

mys pys och mycket dricka

Vad har man gjort i veckan.. hmm.. jo i söndags var vi på filmkväll hos Johan.. såg Disturbia.. var bra hoppade juh till lite ibland.. hehe.. vad sägs om första scenen??

Och i måndags blev det fest hos robert.. det var mycket kul spelade/körde gitarr hero och drack.. var mycket kul har aldrig kört det förrut med det var bra för att vara första gången.. =)
sen festa vi på som faan skulle bli lungt men det blev visst lite mer för alla än vad vi hade trott.. hehe.. sen körde vi en lek.. crunch crunch, bong bong, bröööööl, bengt, jane, sssswissss, fullast kör och tarzzzzzan.. såååååå kul det var... så vi fick allt igång festen.. några drog till magget vid 22.30 men i festa vidare och drog på efterfest vid 3 hugget, til Swante! Lovisa sov hos mig och vi kom hem vid 5.30 och lade oss kanske 6.00 och för ni som vet var jag bor så hade förövrigt blomster vagnen kommit till torget innan vi hade lagt oss... fint!!
men fulla var vi,... wiieee..

vad har man gjort mer jo vi såg på film hos robert igår, jag, lovisa, johan och milla.. vi såg Wild Hogs var helt okej.. rolig i sina stunder.. men jag och lovisa får aldrig se den filmen vi vill.. hmm.. haha..

och i dag har man varit en stund på skänningemarken var trevligt blev lite nötter och saltgurka.. mumma..

imorgon så bär det av till stockholm till cicci och märta.. ska bli så kul.. så får se vad vi ska hitta på.. lovisa och jag bär iväg med bussen kl 12.15 imorgon.. nice!!
ta hand om er sålänge..



byebye




saknar

RSS 2.0